پذیرش مقاله

Home » خدمات پذیرش و چاپ » پذیرش مقاله

پذیرش مقاله شاید دلهره آورترین و یکی از طولانی ترین مراحلی باشد که دانشجویان باید منتظر بمانند تا ببینند آیا زحمات آن ها برای نگارش و ارسال مقاله به ژورنال علمی مدنظرشان به نتیجه خواهید رشید یا این که باید شاهد برگشت داده شدن مقاله خود توسط ژورنال علمی مورد نظر باشند.

شاید شما هم تجربه ارسال مقاله را برای یکی از ژورنال های داخل از کشور داشته باشید و بدانید که مدت زمانی را برای بررسی مقاله و پذیرش و یا عدم پذیرش آن باید صبر کنید تا ببینید نظر داروان در مورد مقاله شما چه بوده است. در صورتی که می خواهید مقاله شما با احتمال بیشتری در این ژورنال ها مورد پذیرش قرار گیرد توصیه می کنیم تا با موسسات علمی که خدمات چاپ و پذیرش مقاله را ارائه می دهند مشورت های لازم را به عمل اورید.

موسسه علمی و پژوهشی نصیر در راستای بروارده کردن این نیاز آماده ارائه هر گونه مشاوره در مورد نحوه پذیرش مقاله در مجلات علمی در داخل از کشور و یا ژورنال های خارج از کشور می باشد.

پذیرش مقاله
پذیرش مقاله

دلایل عدم پذیرش مقاله

با توجه به اهمیتی که پذیرش و یا اکسپت مقاله برای همه دانشجویان دارد همه آن ها ممکن است علاقه مند باشند تا در مورد دلایل عدم پذیرش مقاله بیشتر بدانند و برای همین است که ممکن است از ما سوال کنند که چه دلایلی برای عدم پذیرش مقاله توسط یک ژورنال و یا مجله علمی می تواند وجود داشته باشد؟

در پاسخ به این سوال باید گفت که دلایل متعددی را می توان برای این امر برشمرد که هر یک از آن ها می تواند در عدم پذیرش مقالات علمی ارسال شده برای یک مجله موثر باشند. البته این امر به مجله ای که شما مقاله خود را برای پذیرش و اکسپت ارسال نموده اید نیز وابسته است. اما به طور کلی موضوع مقاله شما و به روز بودن آن بسیار مهم است. باید توجه داشته باشید که مقاله شما دارای محتوایی غنی باشد و در آن یافته های علمی به طور روان در اختیار مخاطب قرار گرفته باشد تا داوران نیز راحت تر آن را مورد پذیرش قرار دهند.

به طور حتم شما باید با توجه به پیشرفت هایی که در رشته علمی خودتان به وقوع پیوسته است به نگارش مقاله بپردازید و در این راه نتایج آزمایش ها و یا مشاهدات علمی خود را به خوبی در مقاله خود به مخاطبان منتقل کنید. اما عدم محتوای مناسب را نمی توان تنها دلیلی دانست که ممکن است یک مقاله که برای ژورنال های معتبر در داخل و یا خرج از کشور ارسال شده است ریجکت شود، بلکه حتی دلایل پیش پا فتاده تری هم هستند که امکان عدم پذیرش مقاله را فراهم می کنند. ما در بخش بعد به بررسی بیشتر این دلایل خواهیم پرداخت.

نقش عدم توجه به ادیت نیتیو در عدم پذیرش مقاله

یکی از مراحلی که هر مقاله ای باید قبل از ارسال برای پذیرش طی کند ادیت و یا ویرایش آن می باشد که در صورت عدم توجه به آن به دلایل پیش پا افتاده مانند ایرادهای کوچک امکان دارد که مقاله شما توسط داروان رد شود. اگر چه در ارسال مقاله برای ژورنال های داخلی و یا همایش ها به دلیل فارسی بودن آن می توان با کمی دقت این مشکل را تا حد زیادی برطرف نمود و با خواندن شیوه نامه نگارش مقاله به خوبی مقالات خود را برای پذیرش در این مجله های داخلی اماده نمود.

اما در مورد مجلات خارجی کار به این سادگی نیست و به خصوص در صورت انتخاب یک مجله علمی معتبر مانند مجلات ISI باید توجه بسیار بیشتری به این موضوع بکنید. عدم توجه به ویرایش نیتیو مقالاتی که برای این مجله های معتبر ارسال می شوند می تواند هزینه های بیشتری را برای شما به همراه داشته باشد.

زیرا که حتی در صورتی که مقاله ای که در رشته علمی خود نوشته اید دارای بار علمی بسیار بالایی باشد، عدم توجه به ادیت نیتیو خواهد توانست برای شما مشکل ساز شود. برای همین توصیه می کنیم برای پذیرش مقاله خود در این ژورنال های خارجی به طور حتم به این مرحله از اماده سازی مقالات خود اهمیت بیشتری بدهید تا شاهد بروز این گونه مشکلات نباشید.

موسسه نصیر تلاش نموده است تا در این راستا خدمات ویژه ای را به دانشجویان ارائه کند تا بتوانند با اطمینان خاطر بیشتری مقالات خود را برای اکسپت در ژورنال های خارجی ارسال کنند.

برای اطمینان از پذیرش مقاله چه میزان باید هزینه کنیم؟

یکی از سوالات مهم دیگری که برای دانشجویان و سایر قشر تحصیل کرده وجود دارد این است که برای این که بتوانند از چاپ مقاله در ژورنال مد نظر خود مطمئن باشند و یا به بیان دیگر شاهد چاپ تضمینی مقاله در ژورنال های علمی معتبر باشند باید چه هزینه هایی را برای آماده سازی و ارسال مقاله خود پرداخت کنند؟

به طور حتم با توجه به موضوعی که مقاله در آن به رشته تحریر در امده است میزان هزینه هایی که باید برای این کار پرداخت نمود با هم متفاوت خواهد بود. علاوه بر این توان خود فرد یا دانشجو در انجام بعضی از مراحل آماده سازی می تواند در این هزینه ها موثر باشد. به طور کلی هزنیه هایی که برای اماده سازی و ارسال یک مقاله برای پذیرش در داخل از کشور نیاز خواهد بود کمتر بوده و به دلیل عدم نیاز به ترجمه و یا ویرایش نیتیو می توان امید داشت که با احتمال بالاتری شاهد پذیرش مقاله با هزینه های کمتر بود.

اما در مورد مجلات علمی خارجی به خصوص در صورتی که معتبر باشند حساسیت های بسیار بیشتری در مورد ترجمه تخصصی مقاله وجود دارد و در صورت عدم توجه به آن شاهد عدم اکپست مقاله خواهید بود. ادیت نیتیو و سایر مراحلی که شاید به خوبی از آن آگاه باشید نیز بر روی میزان موفقیت شما در این زمینه موثر خواهد بود. توصیه می کنیم که در صورت نیاز به اطلاعات دقیق در مورد این هزینه ها با کارشناسان مجموعه که مسئول ارائه این خدمات هستند تماس بگیرید.

پذیرش مقاله در موسسه علمی پژوهشی نصیر

   طبق تجربیات موسسه علمی پژوهشی نصیر هر دانشجو  و یا پژوهشگری در دوران تحصیلات تکمیلی خود با چالشهایی مانند خلاصه سازی و چاپ مقاله مواجه است. به همین  دلیل گرفتن پذیرش مقاله برای مقالات علمی در حقیقت یک موفقیت علمی برای دانشجو یا محقق به حساب می آید. حتما می دانید که پذیرش مقاله برای دانشجویان ارشد و دکترای اغلب دانشگاهها جزو ملزومات پژوهشی می باشد. همچنین در بعضی سطوح شغلی مانند هیئت علمی دانشگاهها، ارتقاء رتبه ی علمی مستلزم چاپ مقالات علمی در مجلات معتبر داخلی و خارجی می  باشد.

به همین دلیل هر ساله مقالات علمی زیادی توسط پژوهشگران و محققین در سراسر دنیا تدوین و نگارش شده و برای چاپ به مجلات معتبر ارسال میشوند. ژورنالهای داخلی و خارجی از نظر داوری و نحوه پذیرش مقاله با هم تفاوت دارند و هر دانشجو یا محقق بسته به هدف و نیاز خود در استفاده از این امتیازات، باید یکی از مجلات داخلی و یا خارجی را برای چاپ مقاله برگزیند. مجلات داخلی و خارجی هر کدام ژورنالهای مختلفی دارند که این ژورنال ها از لحاظ سطح اعتبار علمی درجه و رتبه متفاوتی دارند. از جمله معروف ترین ژورنالها در سطح دنیا isi scops jcr هستند.

مراحل پذیرش مقاله
مراحل پذیرش مقاله

مراحل پذیرش مقاله در ژورنال مد نظر

 مرور مقدماتی مقاله:  در این مرحله، سردبیر مجله مقاله شما را بصورت مرور مقدماتی از نظر نوآوری موضوع ، کیفیت ترجمه و سازگاری با چهارچوبهای مجله تحلیل و بررسی می نماید. پذیرش، رد یا اعمال اصلاحات در مقاله:  اگر مقاله شما مورد پذیرش قرار گرفت چاپ می شود. اما اگر مقاله شما رد شود باید اصلاحاتی که داوران برای شما ارسال کرده اند را بررسی نمایید. داوران مقاله شما را به شرط انجام اصلاحات در مقاله پذیرش می کنند. در این صورت شما باید مقاله خود را ویرایش کرده و مجددا ارسال نمایید.

در صورت رد مقاله فرایند را از نو شروع کنید: درصورت رد شدن باید این مراحل را از ابتدا دنبال کنید. مزیت اینکار این است که برخی از ضعفها و  نقصهای آن در روند پذیرش قبلی اصلاح گردیده است.

پذیرش توسط مجلات معتبر پروسه ای سخت و زمانبر می باشد و نیاز به دقت و تمرکز بالایی دارد. بنابراین دانشجویان به خصوص دسته ای که برای بار اول اقدام به نگارش یا ویرایش مقاله isi میکنند به تجربه و تخصص افراد کاربلد نیازمند هستند تا بتوانند پروسه پذیرش مقاله خود را در مدت زمانی کوتاهتر و با موفقیت به انجام برسانند.

اعضای باتجربه موسسه علمی  پژوهشی نصیر جزو  زبده ترین کارشناسان در حوزه امور پژوهشی و پذیرش مقاله و چاپ در معتبرترین مجلات دنیا قرار دارند، به همین منظور خدمات ارزنده ای را در راستای تسهیل امور مربوط به چاپ مقالات محققین ودانشجویان گرامی ارائه میدهند. این خدمات شامل مواردی از قبیل ویرایش نیتیو مقاله انگلیسی، ویرایش مقاله انگلیسی، ، ادیت مقاله isi و گرفتن پذیرش برای مقاله میباشد که هم بصورت یکجا و هم بصورت جداگانه بسته به  خواسته دانشجو برای وی قابل انجام می باشد.

نحوه پذیرش مقاله
نحوه پذیرش مقاله

نحوه پذیرش مقاله توسط مجلات مختلف چگونه می باشد؟

نحوه پذیرش بسته به نوع ژورنال و سطح آن متفاوت می باشد. در بعضی از مجلات داوری بسیار سختگیرانه است و باید در مراحل آماده سازی مانند ویرایش نیتیو مقاله، خلاصه سازی مقاله، ادیت مقاله ISI دقت بیشتری انجام گیرد. اما بعضی دیگر از مجلات داوری و فرایند پذیرش مقاله راحت تر است و امکان پذیرش  نیز بالاتر خواهد بود. همچنین در برخی موارد فرایند چاپ تضمینی است مانند چاپ مقاله JCR.

ژورنال های علمی پژوهشی داخلی طبق قانون وزارت علوم حق همکاری با هیچ موسسه ای را ندارند، بنابراین ویرایش مقاله علمی پژوهشی و چاپ آن در مجلات داخلی تضمینی نیست. این فرایند بستگی به بار علمی و محتوای مقاله دارد و تا 30 درصد مقالات  اجازه رایزنی داده می شود. اما در مجلات خارجی SCOPUS ,ISI ,isc تضمینی و مجلات تا 80 درصد می توانند  رایزنی کنند.

جمع بندی

فرایند نگارش و پذیرش مقاله ممکن است بعضاً بیش از یک سال نیز طول بکشد و در نهایت مقاله شما رد شود. فراموش نکنید که گاهی یک مقاله چندین در مجلات مختلف ریجکت می‌شود و در نهایت چاپ می‌شود. بنابراین در طول این روند شما باید انرژی و تلاش خود را حفظ کنید و ناامید نشوید تا زحمات شبانه روزیتان ثمربخش گردد.

موسسه علمی پژوهشی به دلیل سابقه و ارتباط کارشناسان و متخصصین خود با ژورنالهای معتبر داخلی و خارجی، بصورت تضمینی شرایط پذیرش  شما را فراهم می آورد. برای چاپ مقاله JCR نیز در صورتی که مقاله نوشته شده از لحاظ محتوایی و ساختاری بدون اشکال باشد می‌توان پذیرش گرفت.

تبدیل پایان نامه به کتاب
چاپ مقاله JCR

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.