نوشتن مقاله مروری

Home » خدمات مقاله » نوشتن مقاله مروری

مقالات مروری مورد توجه نشریات علمی هستند چرا که هزینه نوشتن مقاله مروری ارزانتر است و از این رو ارجاعات فراوان و مخاطبین خاص دارند. مقالات مروری مخطبانی چون دانشجویان و پژوهشگران، متخصصین در زمینه های تحقیقاتی و تصمیم گیرنده ها دارد که برایشان مفید است چون این نوع از مقالات ماهیت مرور یک اثر را دارند که این کاملا روشن و پذیرفته شده است. موسسه علمی پژوهشی نصیر در این مقاله سعی کرده تا شما را با اصول نگارش مقاله مروری آشنا سازد و مخاطبان را در داشتن و نوشتن یک مقاله علمی مروری همراهی کند.

مقالات مروری که به آن مرور ادبیات هم گفته میشود یکی از مقالاتی است که با هزینه کم در مجلات و نشریات علمی به چاپ می رسد و به دلیل ماهیت مروری که دارند بسیار کاربردی هستند. مقاله مروری به نوعی ارزشیابی انتقادی مطالب انتشار یافته قبلی می باشد یعنی مقالات مروری به دانشجویان این اجازه را میدهد تا کار سایر متخصصان را در یک زمینه علمی تجزیه و تحلیل نمایند .

مقالات مروری

مقالات مروری نوعی مقاله هستند که در آن پیشینه یک موضوع علمی چک میشود و سپس به بررسی بیشتر مقالاتی که در این زمینه کار شده اند میپردازد. این نوع مقاله هر چیزی را بررسی میکند و به گونه ای طراحی میشود که اطلاعات انتشار یافته قبلی به طور خلاصه تحلیل و ارزیابی شوند به عبارتی مقاله مروری یک ارزیابی سازنده و البته انتقادی از پژوهش های پیشین میباشد.

در این مقالات داده ها و یافته های جدید گزارش نمیشود و بیشتر به طبقه بندی تحقیقات صورت گرفته در گذشته میپردازد که به دورنمای این موضوع انجام شده در آینده و ارزیابی و تحلیل و نیز مقایسه روش های موجود میپردازد. مرور ادبیات، بررسی مقالات چاپ شده پیشین را در زمینه یک موضوع خاص دارند و نتایج جدید را ارائه نمیکنند و تنها سطح دانش فعلی را به نمایش میگذارند. مقالات مروری یا مرور ادبیات با تجزیه و تحلیل حجم زیادی از اطلاعات پیشین سبب استدلال ها و نتیجه گیری های جدید میشوند که این امر در پیشرفت علم نقش ویژه ای دارد چرا که این نوع مقالات پیشنهادهای مفیدی برای ادامه تحقیقات در حوزه موضوع مورد نظر دارند مقالات مروری مطالب جدید برای ارائه ندارند و قبلا این مطالب چاپ شده است ولی تجزیه تحلیل این نتایج با استناد های دقیق نوعی راهنمایی برای نوشتن مقالات علمی به شمار میرود از این رو کاربردی ترند .
مقالات مروری به سه صورت میباشند :

مقالات مروری روایتی

مقالات مروری نظام مند

مرور بهترین شواهد

مقالات مروری روایتی: در این نوع مقالات به روایت خلاصه ای از مطالعات اولیه و اصیل پیرامون یک موضوع پرداخته میشود که به کیفیت اشاره دارد نه کمیت. این نوع مقاله برای موضوعات مفصل کارایی دارد. تعداد کلمات در این مقالات مروری روایتی بین 8000 تا 40000 باید باشد.

مقالات مروری نظام مند: محور نگارش این نوع مقاله یک سوال است که در این مقاله سعی میشود که با آوردن شواهد و تجزیه تحلیل موضوع به این پرسش پاسخ داد و سپس نتیجه نهایی از دل این تحقیقات بیرون می آید. این مقالات مروری اغلب کوتاه هترند و معمولا بین 10000 کلمه میباشند.

مرور بهترین شواهد: این نوع مقاله ترکیب دو نوع مقاله مروری روایتی و نظام مند است، یعنی پرسش مطرح میشود و پس از آن مخاطب پاسخ را از دل مطالب ارائه شده میابد. یعنی در این مقاله اطلاعات کاملی از یک تحقیق در اختیار مخاطب داده شده و اینگونه مخاطب به طور مستقل بر اساس این شواهد نتیجه گیری میکند.

مقاله مروری شامل جمع بندی، طبقه بندی، تفسیرو نقد و مقایسه است که این تجزیه تحلیل و مقایسه با استفاده از نظرات و تحقیقات مرطبت با موضوع انجام میشود.

نحوه نوشتن مقاله مروری

توجه داشته باشید که هرگز با به هم چسباندن مقالات دیگر نمیتوان یک مقاله مروری نوشت. اجزای ساختاری مقاله مروری با دیگر مقالات علمی تفاوتی دارد و بیشترین تفاوت در متن اصلی است که بدنه اصلی در مقاله مروری از بخش های مقدمه، ترکیب نتایج و نتیجه گیری تشکیل شده است. به هنگام نوشتن مقالات مروری به خاطر داشته باشید که مخاطبان این مقالات متخصصین از موضوع هستند از این رو نیازی به شرح اطلاعات عمومی نیست. مقاله مروری در صورتی یک مقاله حرفه ای به حساب می آید که سطح بالایی از تجزیه تحلیل ها و استدلال ها را در بر داشته باشد که معمولا برای نوشتن یک مقاله مروری با کیفیت باید از حداقل 50 رفرنس و مرجع مختلف استفاده شود. برای نوشتن مقالات مروری سیستماتیک باید ابتدا پایگاه داده را جست و جو کنید وتوجه داشته باشید که هدف اصلی خلاصه کردن و ارائه درکی درست از موضوع انتخابی است.

مقالات مروری از بخش هایی تشکیل شده است :

  • عنوان
  • چکیده
  • کلید واژه ها
  • مقدمه
  • روش انجام کار
  • یافته ها و استدلال ها
  • نتیجه گیری و پیشنهادات
  • منابع

عنوان : همانطور که میدانید انتخاب یک عبارت مناسب و جذاب برای مقاله کاملا ضروری است و باید برای انتخاب عنوانی مناسب زمان بگذارید تا یک عبارتی کوتاه وگیرا انتخاب کنید که موضوع مقاله نیز در آن گنجانده شود. عنوان در مقالات مروری باید زمان حال را داشته باشد و بین 8 الی 12 کلمه باشد.

چکیده: به صورت خلاصه باید به اهداف مقاله اشاره کند. چکیده هم باید زمان حال نوشته شود و بین 200 تا 250 کلمه باشد.

مقدمه: نگارش مقدمه در مقالات مروری قدری متفاوت است. در بخش مقدمه اهمیت انتخاب موضوع و خلاصه ای پیرامون موضوع ، دلایل مرور موضوع ، خلاصه ای از طبقه بندی های انجام شده و خلاصه ای از پیشنهاد ها و راهکارهای ارائه شده را بیان کنید. در پاراگراف اول پیشینه موضوع و زمینه آن بیان میشود. ذکر آنچه که سبب شده تا شما این مرور را داشته باشید مهم است و در نهایت هدف نوشتن این مقاله را بنویسید. در بخش مقدمه نیز میتوانید به مشکلات و پیچیدگی ها و مجهولات این موضوع اشاره کنید. مقدمه باید 10 تا 20 درصد مقاله را شامل شود.

روش کار: در مقاله مروری نویسنده خود پژوهشی را انجام نداده است از این رو مرور پژوهش ها ی انجام شده شخص دیگر را مینویسد. در این بخش باید مشخص شود که از چه پایگاه داده ها و کلمات کلیدی برای پیدا کردن موضوع استفاده شده است و به چگونگی دسترسی به مقالات مورد نظر و معیار های انتخاب مقاله پرداخت. مدت زمانی که برای این جستجو گذاشته شده است نوشته شود که این مورد سبب میشود تا داوران و مخاطبان بدانند جمع آوری و مرور به طور کامل و دقیق انجام شده است.

نوشتن مقاله isi
نوشتن مقاله انگلیسی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.